Bioderma Sensibio H2O [ r e v i e w]

Hai cantik,
Seperti yang kita ketahui, kunci dari kulit yang sehat dan glowing adalah proses pembersihan apapun yang menempel di wajah. Skin care, make up dan debu yang ngga tuntas dibersihkan berpeluang menjadi komedo dan jerawat. 

Kali ini, aku mau mereview micellar water kesayangan (hampir) semua umat manusia di dunia, yaitu bioderma sensibio H2O. Aku bukan orang terakhir yang jatuh cinta kan ya, dengan produk ini? 

Oke, mungkin aku telat untuk mereviewnya, tapi lebih baik telat drpd engga sama sekali kan? 

 

Micellar water bioderma sensibio H2O ini emang melegenda. Teksturnya yang persis air (bening dan ngga berwarna) membuat aku awalnya meremehkan kemampuannya. Tapi setelah dituang di kapas dan diusapkan ke seluruh wajah, baru deh terlihat ajaibnya bioderma. 

Sekali usap, mampu mengangkat make up yang seharian sudah menempel di wajah. Meski, untuk mendapatkan hasil yang benar2 bersih membutuhkan setidaknya 4-5x swipe. 

Ngga ada reaksi buruk apapun dari produk yang dikemas dalam botol berwarna pink ini. Sayangnya, tutupmya berbentuk flip, bahaya kalau ngga rapet nutupnya, bisa bocor. 

Oh ya, kalian bisa memilih, mau pakai yg ukuran berapa ml, karena bioderma ini hadir dalam ukuran 100,250,500ml.

Tutup bioderma

Bioderma sensibio H2O mengandung air, free paraben, free parfum. 
Yuk, kita lihat kemampuan bioderma ini dalam mengangkat make up yang sudah aku diamkan seharian. 

Make up yang sudah aku diamkan
Hasil swipe bioderma

Bisa dilihat, dalam sekali swipe bioderma sensibio H2O mampu menghapus just miss eyeliner, maybelline fashion brow dan catrice all matt plus foundation. 

Sayangnya, produk ini ngga terlalu ampuh menghapus make up waterproof. Mad for lipstick dan maybelline hypercurl mascara harus swipe berkali-kali untuk mendapatkan hasil yg bener2 bersih, which is jadi boros produk dan kapas. 

Makanya, aku jarang sekali menggunakan bioderma sensibio H2O sebagai first cleanser aku. Aku pakai corine de farme gel dulu untuk menghapus make up, bari deh finishingnya aku pakein bioderma, kemudian aku cuci muka menggunakan cetaphil. May laft. 

Tapi, kalo pas ngga make up-an alias cuma pake bedak doang tanpa bb cream atau foundie, bioderma ini lumayan ngangkat make up dan pastinya menghemat waktu. 
Repuchase? Absolutely yes. Aku udah nyetok 2 botol lagi dan ini udah botol kedua yang aku pakai. 
Pros:

+ gampang dipakai, cukup tuang di kapas lalu usap ke wajah.

+ ngga perlu cuci muka setelah pakai bioderma.

Cons:

– kurang ampuh menghapus make up waterproof.

– pricey! Sekarang banyak micellar water dengan harga yang lebih affordable.

30 Comment

  1. prescriptions from canada without http://cialisonli.com/

    Regards, A lot of information.

  2. canadian pharmacies http://linkbonnencsin.strikingly.com/

    Very good advice. Regards.

  3. Balenciaga

    Jordan 12 Gym Red 2018 http://www.jordan12gymred.us.com/ nike factory outlet store online http://www.nikefactoryoutletstoreonline.com/ nike factory outlet http://www.nikefactoryoutletstoreonline.us/ Nike Store http://www.nikestores.us.com/ air jordan 3…

  4. Salomon Shoes

    Jordan 12 Gym Red 2018 http://www.jordan12gymred.us.com/ nike factory outlet http://www.nikefactoryoutletstoreonline.com/ nike factory outlet store online http://www.nikefactoryoutletstoreonline.us/ Nike Store http://www.nikestores.us.com/ retro jordan…

  5. Viagra dosage http://softholho.strikingly.com/

    Awesome material, Thank you.

  6. Viagra pills http://laisperar.strikingly.com/

    Good stuff. Thanks!

  7. buy cialis online http://cialisvi.com/

    Amazing a lot of terrific facts.

  8. Viagra 20mg http://viagravipsale.com/

    Wonderful postings. Regards!

  9. jordan 6

    I enjoy you because of each of your work on this web page. My mother takes pleasure in managing internet research and it’s simple to grasp why. Most of us notice all relating to the powerful ways you create valuable tips through this web blog and in a…

  10. legitimate canadian mail order pharmacies http://www.buylevitraa.com/

    Nicely put. Appreciate it!

  11. canadian pharmacys http://www.buylevitraa.com/

    This is nicely put. !

  12. nike shox

    I have to convey my admiration for your kind-heartedness supporting those people that should have help with in this idea. Your very own dedication to getting the solution throughout was extremely powerful and has specifically made guys much like me to…

  13. nike air max

    I intended to post you this little bit of remark so as to thank you so much yet again considering the pleasing techniques you have featured on this page. It has been really incredibly open-handed with you to convey openly exactly what some people would…

  14. nike air max

    I want to convey my respect for your generosity supporting men and women who actually need help on in this niche. Your real dedication to passing the solution up and down was quite significant and has all the time allowed workers like me to get to thei…

  15. nike shox for men

    I wanted to construct a small message to be able to thank you for the remarkable secrets you are placing here. My time intensive internet lookup has at the end of the day been rewarded with brilliant content to write about with my great friends. I woul…

  16. buy viagra usa http://www.viagravonline.com/

    Thank you. A good amount of content.

  17. nike roshe

    I must get across my passion for your kind-heartedness in support of people that really need help with this important theme. Your personal commitment to passing the solution up and down turned out to be particularly useful and has without exception per…

  18. jordan shoes

    I simply wanted to jot down a comment to be able to say thanks to you for all the marvelous tips you are placing at this site. My particularly long internet research has at the end been rewarded with pleasant content to exchange with my partners. I ‘d…

  19. goyard handbags

    I truly wanted to post a simple note in order to express gratitude to you for all of the lovely tips you are writing at this site. My long internet lookup has at the end been recognized with high-quality facts and techniques to exchange with my best fr…

  20. air max 2017

    I not to mention my buddies appeared to be taking note of the best tips found on the website and at once I got a terrible suspicion I had not thanked the website owner for those strategies. Most of the ladies are already consequently happy to read all…

  21. nhl jerseys

    I wanted to type a simple message in order to thank you for some of the splendid advice you are showing on this site. My considerable internet lookup has at the end of the day been paid with reliable strategies to exchange with my guests. I ‘d tell yo…

  22. fitflops

    I want to show my appreciation to you for bailing me out of such a dilemma. Right after looking out through the world wide web and obtaining opinions that were not beneficial, I thought my entire life was over. Existing without the presence of strategi…

  23. Yeezy 500

    cjhhxryocj,Thanks a lot for providing us with this recipe of Cranberry Brisket. I’ve been wanting to make this for a long time but I couldn’t find the right recipe. Thanks to your help here, I can now make this dish easily.

  24. reebok outlet

    I precisely wished to thank you so much once again. I do not know what I might have accomplished without the type of creative ideas shown by you about such a problem. It was before an absolute hard circumstance for me personally, but taking note of the…

  25. hermes bags

    I actually wanted to develop a message so as to appreciate you for these nice concepts you are sharing on this site. My prolonged internet search has at the end been rewarded with wonderful insight to write about with my relatives. I ‘d suppose that m…

  26. jordan 12

    I intended to draft you this bit of note in order to thank you very much yet again for those fantastic information you have documented on this website. This is tremendously generous of people like you to supply freely what exactly a number of us would…

  27. coach outlet sale

    I precisely had to thank you so much all over again. I am not sure the things that I would have accomplished without the smart ideas revealed by you about my theme. It was actually a real frightening matter in my position, but taking note of your exper…

Leave a Reply